downloaden

Ladbrokes Poker Software verwijderen

Ladbrokes Poker heeft ervoor gezorgd dat het verwijderen van de Poker Room software zo snel en eenvoudig mogelijk kan gebeuren.

* We zouden heel dankbaar zijn als je even tijd zou nemen om onsze KLANTENDIENST uit te leggen waarom je weggaat of de software wilt verwijderen. We streven immers steeds naar verbetering en willen de problemen van onze gewaardeerde klanten oplossen.

Het verwijderingsproces

Opgelet: het verwijderingsproces kan kleine verschillen vertonen naargelang het besturingssysteem van je computer en de versie ervan.

1. Klik op de "Start"-knop in Windows (linksonder op je bureaublad).
  2. Typ "Programma's toevoegen of verwijderen" in de zoekregel, open dan het hulpprogramma.
  3. Als het hulpprogramma "Programma's toevoegen of verwijderen" open is, zoek je de Ladbrokes Poker Software in de lijst van toepassingen die in het hulpprogramma verschijnt.
  4. Klik op "Verwijderen/wijzigen" voor Ladbrokes Poker, of dubbelklik op Ladbrokes Poker in de lijst waardoor het verwijderingsprogramma opstart.
  5. Volg nu gewoon de stappen op in de verwijderingswizard.

Het kan een paar minuten duren om de software van Ladbrokes Poker te verwijderen. Aarzel niet om contact op te nemen metde klantendienst indien je vragen hebt.

We hopen dat je nog regelmatig onze website zal bezoeken om op de hoogte te blijven van de fantastische promoties en toernooien die we voortdurend aanbieden.